Вчитај...
Преземете мобилна апликација

Manicure во Пловдив

Врвни услуги Manicure во Пловдив

5.0 / 11 осврти

Салон за маникюр Лунула

бул. „6-ти Септември“ 112а, Пловдив, България
Маникюр с гел лак + ръбър база
услуга_цена_тип_од 40лева 2 ч
Поддръжка на изграждане + гел лак
услуга_цена_тип_од 45лева 2 ч 30 мин
Прикажи повеќе услуги
5.0 / 80 осврти

Арт студио Кремена

Остромила 14Б, Пловдив, България
Изграждане (според дължината) + гел лак
услуга_цена_тип_од 70лева 2 ч 30 мин
Маникюр с гел лак
35лева 1 ч 30 мин
Прикажи повеќе услуги
Најмногу се пребаруваат