Вчитај...

Hair coloring

Врвни услуги Hair coloring

POLLY STYLE

София, бул. „Христо Смирненски 74-76, България
Кератинова терапия
180лева 2ч 30мин
Боядисване
64лева 1ч 30мин
Прикажи повеќе услуги
5.0 / 13 осврти

Anita Bankova Hair & Nails Studio

София, бул. „Искърско шосе“ 7, България
Боядисване с Keratin Complex и Revlon Professional
услуга_цена_тип_од 65лева 1ч 30мин - 2ч
Боядисване с Mounir
услуга_цена_тип_од 25лева 5мин - 2ч
Прикажи повеќе услуги

Divinity Beauty Place

София, ул. „Борис Христов“ 4, България
5.0 / 7 осврти

Barber Shop Koltukliev

Сливен, площад „Хаджи Димитър“ 11, България
5.0 / 2 осврти

Hair Boutique by Diana

Казанлък, улица „Пейо Яворов“ 4, България
Боядисване
услуга_цена_тип_од 55лева 1ч 40мин
Прикажи повеќе услуги
5.0 / 2 осврти

Бюти Делукс Бутик

София, ул. Димитър Хаджикоцев 21, България

Салон за красота ENVY

София, булевард „Александър Стамболийски“ 188, България
Боядисване с боя KEUNE или FANOLA
услуга_цена_тип_од 49.98лева 30мин - 50мин
Боядисване с боя WELLA/INOA/SO PURE
услуга_цена_тип_од 54.98лева 30мин - 50мин
Боядисване с боя на клиента
услуга_цена_тип_од 24.98лева 30мин - 50мин
Прикажи повеќе услуги
5.0 / 6 осврти

Fusion Beauty salon by Alex Miroslavova

София, Жилищен комплекс Младост 4 487, България
Боядисване и сешоар
услуга_цена_тип_од 93лева 1ч 40мин
Боядисване+ подстригване и сешоар
услуга_цена_тип_од 100лева
Прикажи повеќе услуги

Салон за красота "Дева"

Перник, улица „Рашо Димитров“ 80А, България
Боядисване
услуга_цена_тип_од 40лева 1ч 30мин
Прикажи повеќе услуги
Најмногу се пребаруваат
Додајте го вашиот бизнис
Нашиот софтвер за управување со резервации и состаноци ја прави контролата врз вашиот бизнис едноставна. Престанете да плаќате претплата и провизии, придружете ни се!