Вчитај...

Bleaching / lightening

Врвни услуги Bleaching / lightening

Divinity Beauty Place

ул. „Борис Христов“ 4, София, България
Изсветляване на къса коса (корени)
услуга_цена_тип_од 50лева 2 ч
Прикажи повеќе услуги
5.0 / 20 осврти

JM Beauty STUDIO

ул. „Голаш“ 18, София, България
Прикажи повеќе услуги
4.9 / 63 осврти

HighLights

улица „Антон П. Чехов“ 40, Sofia, София, България
Обезцветяване
90лева 1 ч 30 мин
Прикажи повеќе услуги
5.0 / 2 осврти

Sakura Beauty

бул. "Свети Наум“ 3, София, България
Обезцветяване
услуга_цена_тип_од 80лева 1 ч 10 мин - 1 ч 45 мин
Прикажи повеќе услуги
Најмногу се пребаруваат