Вчитај...

Artificial nails во Пловдив

Врвни услуги Artificial nails во Пловдив

5.0 / 81 осврти

Арт студио Кремена

Остромила 14Б, Пловдив, България
Изграждане (според дължината) + гел лак
услуга_цена_тип_од 70лева 2 ч 30 мин
Изграждане с гел на нокът
услуга_цена_тип_од 7лева 15 мин - 45 мин
Прикажи повеќе услуги
5.0 / 11 осврти

Салон за маникюр Лунула

бул. „6-ти Септември“ 112а, Пловдив, България
Поддръжка на изграждане + гел лак
услуга_цена_тип_од 45лева 2 ч 30 мин
Гел върху естесвени нокти + гел лак
услуга_цена_тип_од 45лева 2 ч 30 мин
Прикажи повеќе услуги
Најмногу се пребаруваат