Вчитај...
Преземете мобилна апликација

Lash Vegas Bulgaria

София , България
Локацијата е офлајн
Оваа локација моментално е офлајн за онлајн резервации. Но, можете да најдете други слични места околу вас. Најдете услуги во ваша близина
булевард „България“ 53, София (Мотописта), 1404, Област София, София, България (Салонът се намира до магазин Джъмбо под банка ДСК) | Прикажи на мапата
Работно време Отвори сега

Понудени услуги

Популарните услуги се засноваат на сите резервации на клиенти

Цяло тяло

1 ч 30 мин | *Цяло тяло включва: Цели Крака, Цели Ръце, Пълен Интим и Подмишници. Покажи детали
500лева

Омбре цветни мигли - поддръжка

1 ч 30 мин
70лева

Цяло тяло

1 ч 30 мин | *Цяло тяло включва: Цели Крака, Цели Ръце, Корем, Гърди, Кръст и Гръб. Покажи детали
700лева

Задни бедра

30 мин
50лева

Предни бедра

30 мин
50лева

Сваляне

30 мин
20лева

Косъм по Косъм - поставяне

1 ч 30 мин
90лева

Косъм по Косъм - поддръжка

1 ч 30 мин
услуга_цена_тип_од 50лева

2D мигли - поставяне

1 ч 30 мин
100лева

2D мигли - поддръжка

1 ч 30 мин
60лева

Обемни мигли мат - поставяне

1 ч 30 мин
110лева

Обемни мигли мат - поддръжка

1 ч 30 мин
60лева

Обемни ултра черни мигли - поставяне

1 ч 30 мин
120лева

Обемни ултра черни мигли - поддръжка

1 ч 30 мин
70лева

Кафяви мигли - поставяне

1 ч 30 мин
110лева

Кафяви мигли - поддръжка

1 ч 30 мин
60лева

Омбре цветни мигли - поставяне

1 ч 30 мин
120лева

Омбре цветни мигли - поддръжка

1 ч 30 мин
70лева

Горна устна

5 мин
25лева

Брадичка

5 мин
25лева

Бузи

5 мин
25лева

Скули

5 мин
25лева

Бакембарди

5 мин
25лева

Цяло лице

30 мин
60лева

Врат

5 мин
25лева

Шия

5 мин
25лева

Гръб

30 мин
110лева

Кръст

20 мин
40лева

Гърди

20 мин
45лева

Ареоли

5 мин
25лева

Гърди линия

5 мин
25лева

Корем

10 мин
40лева

Корем линия

5 мин
25лева

Ръце /цели/

20 мин
150лева

1/2 ръце

10 мин
80лева

Подмишници

10 мин
35лева

Седалище

20 мин
60лева

Интим/пълен/

30 мин
110лева

Външни бикини

15 мин
60лева

Крака/цели/

45 мин
350лева

1/2 крака

25 мин
160лева

Малка зона

5 мин
25лева

Цяло тяло

1 ч 30 мин | *Цяло тяло включва: Цели Крака, Цели Ръце, Пълен Интим и Подмишници. Покажи детали
500лева

Скули

5 мин
25лева

Бакенбарди

5 мин
30лева

Цяло лице

30 мин
70лева

Врат

10 мин
30лева

Шия

10 мин
30лева

Рамене

20 мин
50лева

Гръб

30 мин
180лева

Гърди

20 мин
80лева

Корем

20 мин
80лева

Ръце/цели/

20 мин
160лева

Подмишници

10 мин
30лева

Седалище

20 мин
60лева

Интим

20 мин
140лева

Крака/цели/

1 ч
350лева

Цяло тяло

1 ч 30 мин | *Цяло тяло включва: Цели Крака, Цели Ръце, Корем, Гърди, Кръст и Гръб. Покажи детали
700лева

Кръст

15 мин
80лева

Корем + паласки

40 мин
60лева

Седалище

30 мин
50лева

Половин тяло

1 ч 30 мин
90лева

Гръб

30 мин
50лева

Ръце

20 мин
40лева

Лице + шия

40 мин
80лева

Задни бедра

30 мин
50лева

Предни бедра

30 мин
50лева

Корем

30 мин
60лева

Седалище

30 мин
60лева

Ръце

20 мин
40лева

Прасец

20 мин
40лева

Предни бедра

30 мин
60лева

Задно бедро

30 мин
60лева

Нашиот тим

Е
Елвира
Lash maker

Осврти (0)

Нема рецензии (сè уште)

За Lash Vegas Bulgaria

Прикажи :име на мапата
булевард „България“ 53, София (Мотописта), 1404, Област София, София, България
(Салонът се намира до магазин Джъмбо под банка ДСК)
Сподели с приятели
|

Работно време

понеделник
09:00 - 19:00
вторник
09:00 - 19:00
среда
09:00 - 19:00
четврток
09:00 - 19:00
петок
09:00 - 19:00
сабота
09:00 - 18:00
недела
10:00 - 18:00
Најдете повеќе услуги во София