Вчитај...

Gel Nails Manicure во Пловдив

Врвни услуги Gel Nails Manicure во Пловдив

5.0 / 88 осврти

Арт студио Кремена

Остромила 14Б, Пловдив, България
Изграждане (според дължината) + гел лак
услуга_цена_тип_од 70лева 2 ч 30 мин
Маникюр с гел лак
40лева 1 ч 30 мин
Прикажи повеќе услуги
Најмногу се пребаруваат