Вчитај...

Artificial nails во Бургас

Врвни услуги Artificial nails во Бургас

Studio Exotic

ж.к. Зорница, Бургас, България
Изграждане на перманентен френски
услуга_цена_тип_од 110лева 2 ч 30 мин
Укрепване с гел/полигел
услуга_цена_тип_од 70лева 1 ч 30 мин
Укрепване върху естествен нокът с течен гел
услуга_цена_тип_од 40лева 1 ч 30 мин
Прикажи повеќе услуги
Најмногу се пребаруваат