Вчитај...

Салон Хармония

Локацијата е офлајн
Оваа локација моментално е офлајн за онлајн резервации. Но, можете да најдете други слични места околу вас. Најдете услуги во ваша близина
ж.к.Студентски град бл.12А, София, България (зад дискотека Плаза) | Прикажи на мапата
Работно време Затворено сега

Понудени услуги

Се совпаѓа со вашето пребарување

Плитки

30m
од 10лева
Популарните услуги се засноваат на сите резервации на клиенти

Почистване лице

1ч 30m
40лева

Дермабразио+маска+лед терапия

1ч 30m
55лева

Изграждане с гел+гел лак

2ч 30m
од 60лева

Поддръжка на гел+гел лак

1ч 30m
45лева

Цели крака

30m
20лева

Мъжко подстригване+измиване

30m
14лева

Сешоар+терапия

25лева

Плитки

30m
од 10лева

Кератинова терапия+сешоар

1ч 30m
40лева

Hot care терапия+сешоар

38лева

Балеаж+матиране+сешоар

100лева

Кичури+матиране+сешоар

100лева

Боя +сешоар +терапия

2ч 30m
80лева

Боя корени+сешоар

1ч 30m
45лева

Дамско подстригване без имиване

40m
25лева

Дамско подстригране+терапия+сешоар

35лева

Поддръжка на гел+гел лак

1ч 30m
45лева

Изграждане с гел+гел лак

2ч 30m
од 60лева

Маникюр с гел лак

30лева

Маникюр с гел+гел лак

1ч 30m
40лева

Педикюр с гел лак

1ч 30m
40лева

Дермабразио+маска+лед терапия

1ч 30m
55лева

Почистване лице

1ч 30m
40лева

Интим

40m
18лева

Цели ръце

30m
15лева

1/2 крака

20m
16лева

Цели крака

30m
20лева

Гърди+корем

40m
25лева

Гръб

30m
20лева

Цели ръце

30m
25лева

Цели крака

40m
30лева

Нашиот тим

СП
Станка Пеева

Осврти (0)

За Салон Хармония

Прикажи Салон Хармония на мапата
ж.к.Студентски град бл.12А, София, България
(зад дискотека Плаза)

Сподели со пријатели
|

Работно време

понеделник
10:00 - 20:00
вторник
10:00 - 20:00
среда
10:00 - 20:00
четврток
10:00 - 20:00
петок
10:00 - 20:00
сабота
10:00 - 20:00
недела
10:00 - 20:00
Најдете повеќе услуги во София