Вчитај...

Ман. с Гел Лак (Дълги Нокти)

4.8
(Врз основа на 37 критики)
ул. Оборище 79, София, България
1ч 30m 50лева
Најдете услуги во
Gel Nails Manicure Manicure Nails
Додадено пред 2 месеци
Ман. с Гел Лак (Дълги Нокти) - Reservation.Studio
Сподели со пријатели
|
color: pink white length: long length: short color: pink length: almond color: white pink