Слънчев ключ - Образователен център

Ихтиман, ул. Стефан Стамболов 1, България
Работно време Затворено сега

Понудени услуги

Се совпаѓа со вашето пребарување

Пилатес

Класа|
10лева
Популарните услуги се засноваат на сите резервации на клиенти

Bodysculpt with Gery

Класа|
10лева

Плуване деца над 7г

Класа|
20лева

Пилатес

Класа|
10лева

Fitball pilates

Класа|
10лева

Плуване деца над 7г

Класа|
20лева

Fitball pilates

Класа|
10лева

Пилатес

Класа|
10лева

Bodysculpt with Gery

Класа|
10лева

Нашиот тим

ДД
Диана Димова
5
ГВ
Гери Велкова
инструктор
5
ГЙ
Габи Йорданова
художник
РР
Руслан Русев
Треньор плуване
5

Осврти (31)

За Слънчев ключ - Образователен център

Прикажи Слънчев ключ - Образователен център на мапата
Ихтиман, ул. Стефан Стамболов 1, България

Слънчев ключ - място за всеки!

Сподели со пријатели
|

Работно време

понеделник
08:30 - 20:30
вторник
08:30 - 20:30
среда
08:30 - 20:30
четврток
08:30 - 20:30
петок
08:30 - 20:30
сабота
08:30 - 20:30
недела
08:30 - 20:30
Најдете повеќе услуги во Ихтиман
Вчитај...