Вчитај...

Салон за маникюр Лунула

5
(16)
Пловдив , България
Локацијата е офлајн
Оваа локација моментално е офлајн за онлајн резервации. Но, можете да најдете други слични места околу вас. Најдете услуги во ваша близина
Врати се на Салон за маникюр Лунула

Осврти за Салон за маникюр Лунула

5
(Врз основа на 16 критики)
Филтрирајте по рејтинг
М
Магдалена
пред месец
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Гел върху естесвени нокти + гел лак
М
Магдалена
пред месец
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Гел върху естесвени нокти + гел лак
В
Велина
пред месец
Услуга од страна на Айтен / Сваляне на чужд материал при първо посещение
Услуга од страна на Айтен / нокти над 2см - Маникюр с гел лак + ръбър база
Я
Яница
пред 2 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Е
Елена
пред 3 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Я
Яница
пред 3 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Я
Яница
пред 3 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Я
Яница
пред 3 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Я
Яница
пред 3 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Е
Елена
пред 3 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Е
Елена
пред 3 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
М
Мариета
пред 4 месеци
Услуга од страна на Айтен / къси нокти - Маникюр с гел лак + ръбър база
Приятна атмосфера, професионализъм и винаги с внимание към детайлите
Најдете повеќе услуги во Пловдив