Козметичен салон ТИЯНА

5
(4)
Локацијата е офлајн
Оваа локација моментално е офлајн за онлајн резервации. Но, можете да најдете други слични места околу вас. Најдете услуги во ваша близина
Врати се на Козметичен салон ТИЯНА

Осврти за Козметичен салон ТИЯНА

5
(Врз основа на 4 критики)
Филтрирајте по рејтинг
П
Петър
пред 6 месеци
Цели крака with Милена Гърди +корем with Милена Кръст with Милена
Всичко беше супер! Професионалист и много приятен човек, работи отлично, и накрая получаваш резултати които говорят сами за себе си. Препоръчвам с две ръце! 🙌
Одговор од Козметичен салон ТИЯНА
Много, много благодаря
М
Миглена
пред 7 месеци
Одговор од Козметичен салон ТИЯНА
Благодаря 😉
М
Миглена
пред 7 месеци
Одговор од Козметичен салон ТИЯНА
Много благодаря
Д
Дани
пред 7 месеци
Горна устна with Милена Интим+бикини with Милена Подмишници with Милена
Одговор од Козметичен салон ТИЯНА
Благодаря 🥰
Најдете повеќе услуги во Ямбол
Вчитај...