Вчитај...

Најдете инспирација за Activity

Галерија на импресивни идеи за Activity создадена од нашите експерти. Откријте ги совршените идеи за Activity и направете ја вашата резервација веднаш.

Степ-бодиуърк
Йога Мама и Аз ( 5+)
Йога за начинаещи
Йогалатес с Мария
Въздушна йога
Динамична Хатха йога
Йога за начинаещи
Zen with Maria
Йогалатес с Мария
Milena sound yoga звукова терапия с кристални купи
Ananda Meditation
Ananda Meditation