Вчитај...

Најдете инспирација за Hair

Галерија на импресивни идеи за Hair создадена од нашите експерти. Откријте ги совршените идеи за Hair и направете ја вашата резервација веднаш.

Терапия+сешоар
Боя цялостно освежаване 2брAlfaparf
Боя Inoa цялостно освежаване 2бр
Боя Inoa цялостно освежаване 2бр
Балеаж
Боя цялостно освежаване 2брAlfaparf
Боядисване+ подстригване и сешоар
Боядисване+ подстригване и сешоар
Боядисване+ подстригване и сешоар
Дамско подстригване
БАЛЕАЖ/Омбре+ подстригване+сешоар+мат
Стайлинг с преса
Стайлинг със сешоар
Боядисване и сешоар
Боядисване и сешоар
Боядисване и сешоар
Боядисване и сешоар
Матиране + сешоар
Матиране + сешоар
Дамско подстригване